Utbildningar
Inga produkter valda

Välkommen till Rentalakademin

Som en del i vårt säkerhetserbjudande erbjuder vi skräddarsydda och kvalitetssäkrade utbildningar som bidrar till ett hållbart arbetsliv. Med utbildningar över flera viktiga områden säkerställer vi att alla era medarbetare bidrar till en säker och hållbar arbetsplats. Vi finns lokalt närvarande över hela landet men kan också möta er digitalt.

Om våra utbildningar

Tillsammans med vår samarbetspartner har vi över 200 instruktörer med bred erfarenhet inom våra utbildningsområden. Om du mot förmodan inte skulle hitta det du söker i vårt ordinarie utbud har vi bred erfarenhet av att skräddarsy utbildningar just för er verksamhet.

Alla våra utbildningar utgår från gällande lagar, föreskrifter och standarder och genomförs med certifierade utbildningsinstruktörer. Våra utbildningar är kvalitetssäkrade och efter genomförd utbildning registreras, om möjligt, utbildningsbeviset på ID06.

För att kunna boka våra utbildningar behöver du vara kund med ett kundnummer. Har du inget kundnummer sen innan kan du registrera dig via vår Kundansökan som du bekräftar med Mobilt BankID.