Tjänster
Inga produkter valda

Våra tjänster

Vi vet värdet av ett projekt där allting stämmer. Från maskiner och kranar till logistik och säkerhet. När du jobbar med oss kan du lugnt fokusera på ditt projekt och veta att du har en väl fungerande arbetsplats. Hyr allt för din byggarbetsplats – vi hjälper dig att hitta rätt maskiner och utrustning. Dessutom erbjuder vi tjänster som underlättar för dig på olika sätt.

Arbetsplatsetablering

Du och teamet koncentrerar er på att bygga. Vi tar hand om allt runt omkring.

Vi installerar och monterar på din arbetsplats, underhåller den under byggperioden och monterar sedan ner allt. Bodetablering, arbetsplatsskyltning, installation av bygg-el, montering av skalskydd, ställning och fallskydd är de tjänster vi erbjuder.

Säkerhet, arbetsmiljö och miljö är tre grundstenar i en arbetsplatsetablering. Vi har jobbat med det här länge och finslipat trygga rutiner. Det ger dig ett smidigt projekt där du kan slappna av och ägna dig åt din kärnverksamhet.

Vi erbjuder tjänster inom bland annat ställningar och fallskydd, skalskydd och ID06, bygg-el och el-tjänster, arbetsplatsskyltning, bodetablering, värme och uttorkning, service och underhåll.

Arbetsplatsskyltning

Låt oss ta hand om planering, produktion, montering och demontering av skyltar.

En stor del av vår flotta är elektrifierad och det kommer att öka inom de närmaste åren. Vi väljer att arbeta med leverantörer och partners som sätter klimat och hållbarhet högt, tillsammans strävar vi efter att ta fram och utveckla eldrivna produkter och fasa ut gasol och diesel. De senaste åren har vi lanserat flertalet både produkter i syfte att driva elektrifieringen, exempelvis batterier som ersättning till elgeneratorer.

Bodar och Containers

Kika runt i vårt stora utbud av bodar och containers.

Vi har ett stort utbud av kontors-, personal- och toalettbodar samt personalvagnar och containers. Vi är specialister på nyckelfärdiga och stora etableringar. Vi har även utvecklat en rad miljöförbättrande åtgärder som sänker dina elkostnader.

Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar just dina behov. Kontakta oss

Vårt arbete börjar med en besiktning av uppställningsplatsen och en behovsanalys. Därefter gör vi en planering och presenterar CAD-ritningar så att du enkelt kan ta ställning till vårt förslag. I vårt planeringsarbete tar vi självklart hänsyn till gällande regler och föreskrifter, exempelvis ”Brandskydd i byggbodar 2009”.

Vi ansvarar för att din bodetablering finns på plats när den ska och att den innehåller exakt de kontors-, personal och toalettutrymmen som behövs. El, vatten och avlopp kopplas in och bodarna är färdigmöblerade samt har utrymmen för fika, lunch, konferens med mera. Vi kan även se till så att etableringen är rejält inhägnad och larmad.

Följande tjänster ingår i vårt erbjudande:

• Etablering • Avetablering • Transporter • Cad-ritning • Kalkyl • Offert • Energibesparande åtgärder • Service under projekttid • Projektstädning av bodar

Bygg-el och eltjänster

Med oss får du en kostnadseffektiv, säker och anpassad elinstallation.

Vi tar ett totalansvar för dina elinstallationer. Vi drar el till bygget, underhåller och kontrollerar elen under projektets gång och kopplar slutligen ner allt. Våra elektriker hanterar även permanenta installationer. Vårt erbjudande ger dig en kostnadseffektiv, säker och anpassad el-installation.

När du anlitar oss får du en helhetslösning där vi tar hand om hela elsäkerheten.

Läs mer här

Kranar och hissar

Marknadens största sortiment av tornkranar och bygghissar hittar du hos oss.

Vi har marknadens största sortiment av tornkranar och bygghissar. Liebherr, Alimak Hek och Geda är några exempel på märken som du hittar hos oss. Vår personal monterar och utför service på de kranar och hissar som du hyr från oss. Därmed kan du vara trygg med att de har rätt kunskap, erfarenhet och säkerhetstänk.

Vi hyr ut alla typer av kranar och hissar, stora som små, och ligger i framkant när det gäller säkerhet och miljöfrågor. Exempelvis erbjuder vi kranar som är utrustade med alkolås.

Liftar

Välj rätt lift för ditt uppdrag. Vi har modeller för alla jobb ute och inne.

Hos oss kommer säkerheten först. Då är det extra viktigt att välja rätt lift för det arbete som ska utföras. Vi har modeller för alla jobb ute och inne. Låt vår kunniga personal hjälpa dig att hitta rätt lift för ditt uppdrag.

I vår liftpark hittar du de senaste modellerna oavsett vilken typ av jobb du ska utföra. Alla våra liftar uppfyller de hårda säkerhetskrav. Vår erfarna personal servar kontinuerligt maskinerna och har full koll på all funktionalitet. Du kan därför känna dig trygg i att du får rätt maskin och att den uppfyller alla krav på säkerhet.

Skalskydd och ID06

Få ett komplett skalskydd med staket, grindar, elektroniskt ID06-system med mera.

Vi ser över vilka behov som finns och utformar sedan ett komplett skalskydd med staket, grindar, elektroniskt ID06-system, insynsskydd med mera. Därefter monterar vi skalskyddet och när det blir dags för avetablering hjälper vi naturligtvis även till med demontering och returtransport. På så vis får du en smidig och kostnadseffektiv lösning.

Kontakta oss för mer information så hjälper vi er att skapa en säkrare arbetsplats.

Ställningar och fallskydd

Låt oss hjälpa dig att välja rätt ställningar och fallskydd för ditt projekt.

Säkerhet och precision är två grundstenar i arbetet med ställningar och fallskydd. Men det är också viktigt att välja rätt utrusning. Vi har lång erfarenhet och arbetar gärna fram lösningar tillsammans med dig.

Tillsammans med dig gör vi en dimensionering och beräkning och tar sedan fram ett förslag, baserat på beprövade lösningar och kombinationer.

Vi är med vid leveransen och hjälper dig att komma igång. Vi har ett nära och bra samarbete med de ledande ställningsmontörerna i landet som på ett professionellt sätt hjälper dig tillrätta.

Hos oss finns även den kunskap du behöver för en säker hantering och minimering av skaderiskerna.

All vår utrustning är besiktigad och noggrant genomgången oavsett om det gäller personlig fallskyddsutrustning eller Combisafe-staket.

 

Tillfällig tillslutning av byggplatsen

Vi erbjuder interimstillslutning med färre processer, enklare hantering, minskad risk och en bättre totalekonomi för hela byggprojektet.

Altiflex systemet består av fönster- och dörrmoduler i olika storlekar som kanRental Altiflex anpassas i höjd och bredd så att de effektivt förseglar alla öppningar i bygget mot väder och vind. Jämfört med traditionell tillfällig tillslutning med träramar och plastfilm så ger Altiflex systemet en rad fördelar gällande ekonomi, säkerhet och arbetsmiljö. 

Montering är enkel och kräver inget underhåll i efterhand. Effektiv tillslutning minskar värmeförlust och kan sänka energikostnaderna med upp till hälften.

Läs mer här

Tillbehör och försäljning

Köp arbetskläder, förbrukningsmaterial, tillbehör och annat till arbetsplatsen.

På våra kundcenter har vi inte bara ett brett utbud av uthyrningsprodukter, utan vi har även försäljning av arbetskläder, förbrukningsmaterial, tillbehör och allt annat vanligt förekommande på en byggarbetsplats.

Här hittar du en del av vårt sortiment. Är det något du saknar? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Bygg och arbetsplatstillbehör
Maskintillbehör

Verkstad och service

Maskiner och utrustning servas av våra erfarna medarbetare.

Vi ser till att ditt projekt har rätt maskiner och utrustning och att allt finns på plats i rätt tid. Under projekttiden tar vi gärna hand om service av dina maskiner och utrustning.

Eftersom vi gör det här varje dag så ligger vi i framkant när det gäller viktiga frågor som arbetsmiljö, säkerhet och miljö.

Våra verkstäder runt om i landet är välutrustade och klarar reparation och service inomhus på de flesta bygg- och anläggningsmaskiner.

Vi kan även komma till din arbetsplats och utföra arbeten. Våra reparatörer har bred kunskap och lång erfarenhet av reparationer på bygg- och anläggningsmaskiner av olika fabrikat och typer.

Värme och uttorkning

Spara tid genom att dimensionera och välja rätt utrustning.

Inget projekt är det andra likt, vi har mångårig erfarenhet och kompetens att ta fram en bra och kostnadseffektiv lösning, vare sig det gäller provisorisk el eller värmeanläggningar. Ju tidigare vi får frågan desto bättre blir vår gemensamma lösning! Naturligtvis hjälper vi dig även med installation och service av både el och värmeanläggningar.

Uttorkning - kräver stort kunnande och lång erfarenhet. Vi hjälper dig med dimensionering och rådgivning. Vi erbjuder även montering av kompletta system för uttorkning, utför service och underhåll under driftstiden och demonterar utrusningen efter användandet.

Vi kan ge dig en helhetslösning från start till slut, eller delar. Här är några exempel på vad som ingår i vårt erbjudande:

  • Beräkning av uttorkningsförlopp
  • Dimensionering
  • Montage/Demontage
  • Service och underhåll
  • Torkprognos
  • Fuktmätning
  • Styrning

Värme – vi har ett brett sortiment av värmeutrustning. Vilken du ska välja beror på en rad olika faktorer, exempelvis energikälla, hyreslängd, täthet i huset, driftskostnad, platsutrymme och användningsområde.

Kontakta oss så hjälper vi dig till rätt val.