Altiflex temporärt klimatskal
Inga produkter valda

Altiflex - Temporärt klimatskydd

Altiflex, ett innovativt och flexibelt system för provisorisk tätning av byggarbetsplatsen. Ger dig och projektet fördelar gällande ekonomi, klimat, säkerhet och arbetsmiljö.

Altiflex

Temporärt klimatskal

Tillfällig tillslutning av byggplatsen – Vi erbjuder interimstillslutning med färre processer, enklare hantering, minskad risk och en bättre totalekonomi för hela byggprojektet.

Altiflex systemet består av fönster- och dörrmoduler i olika storlekar som kanRental Altiflex anpassas i höjd och bredd så att de effektivt förseglar alla öppningar i bygget mot väder och vind. Jämfört med traditionell tillfällig tillslutning med träramar och plastfilm så ger Altiflex systemet en rad fördelar gällande ekonomi, säkerhet och arbetsmiljö. 

Montering är enkel och kräver inget underhåll i efterhand. Effektiv tillslutning minskar värmeförlust och kan sänka energikostnaderna med upp till hälften.

Altiflex systemet är utformat och testat för att tåla Nordens hårda klimat, byggnormer och marknadskrav. Modulerna tål höga vindlaster och är slagtåliga, okrossbara, inbrottshämmande dessutom godkänt som skyddsräcken enligt EN13374.

Hämta broschyr här

Här hittar du produkten Altiflex

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en lösning som passar just dina behov.
Rental Kundcenter Stockholm, Göteborg, MalmöJönköping eller Umeå.